Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

ECHIPA

Vă invităm să ne cunoaștem și să consumați cu drag și încredere produsele manufacturate de Luna’s Premium Truffles!

Cainii

Luna

Viszla maghiară Luna este cea care a inspirat numele brandului nostru, Luna’s Premium Truffles. Are un spirit de aventură extraordinar, explorând pădurea în lung și-n lat, fiind cea mai rapidă din grupul celor trei câini.

Nuanța ei cafenie ne fascinează, la fel și suplețea și rafinamentul specifice rasei.

Fiind delicată, e singura care face aport și ne aduce trufele nedeteriorate. Atunci când este încurajată dobândește încredere și urmărește mirosul slab al trufelor îndepărtate, descoperind astfel locuri noi.

Are o personalitate puternică, fiind foarte supărată atunci când au apărut în echipă celelalte două cățelușe și având nevoie de timp pentru a le accepta.

Maia

Labradorul Maia este cea mai experimentată în căutarea trufelor albe, având și cea mai mare experiență din grup. Este foarte atașată de stăpânul său, stând mereu în spatele lui și pe care îl depășește doar când simte miros de trufe.

Adoră apa și devine foarte jucăușă în preajma apelor și a văilor răcoroase.

Cora

Maidaneza Cora are ochii veseli și a apărut în viața noastră aparent accidental. Am găsit-o în mijlocul drumului când avea doar o palmă și am luat-o cu gândul de a-i căuta un adăpost. Fiind foarte afectuoasă, ne-am atașat imediat de ea și a devenit membra echipei de căței. Mezinei grupului îi place să fie luată în brațe, simte și ne comunică cel mai slab sunet al pădurii, iar asul ei din mânecă este acela că găsește chiar și cele mai mici trufe (unele cât bobul de piper).

Oamenii

Mihai

S-a născut și a crescut în mediul rural, fiind legat în mod fundamental de pământ și de natură. Iubește pădurea, cu toate ritmurile ei secrete, dedicându-și ultimii nouă ani cunoașterii trufelor.

Consideră trufa ca pe ceva tainic și special pentru că vine din adâncul pământului, crescând în ritmuri ciclice, odată cu succesiunea anotimpurilor. A crescut toți cei trei câini încă de mici, construind cu atenție și răbdare o relație profundă cu aceștia și devenind parteneri în procesul de căutare a trufelor.

Îi place lumea trufelor în totalitate, considerându-le deopotrivă fragile, prin toate elementele de care au nevoie pentru a crește – umiditate, solul potrivit, simbioza cu copacii – , dar și puternice pentru că au darul de a rămâne în memoria vizuală, olfactivă și gustativă a celor care ajung să le descopere și să le înțeleagă complexitatea.

Tony

Si-a petrecut vacanțele de vară la țară, dezvoltând o legătură puternică cu natura.

De câțiva ani, de când a început căutarea trufelor în pădure, și-a descoperit curajul, experimentând în fiecare zi lucruri noi prin întâlnirile pe care i le oferă pădurea. În plus, a dobândit trei prieteni de nădejde: Luna, Maia și Cora.

Cum sunt trufele pentru Tony? Strălucitoare, fiind ca niște diamante negre atunci când sunt spălate și păstrează picături de apă pe suprafața lor.

Ce au adus trufele în viața ei? Prietenie, căldură, înțelegere, gust și iubire.

Ai intrebari?

Scrie-ne iar unul din reprezentantii nostri o sa iti raspunda in cel mai scurt timp posibil, de obicei in maxim 24 de ore.