TERMENI SI CONDITII de utilizare a site-ului www.luna-truffles.com.

Noi la www.luna-truffles.com mergem pe încredere. Noi avem încredere în dvs. și vă încurajăm că și dvs. să aveți încredere în noi. Permanent ne străduim să fim la nivelul așteptărilor dvs., și vom face tot ce ne stă în putință ca dvs. să fiți mulțumiți. Însă, e nevoie și de niște reguli scrise, așa că mai jos aveți aceste reguli. Pentru întrebări, nu ezitați să ne scrieți. 
Va mulțumim că ne-ați vizitat și vă mai așteptăm în magazinul nostru.

COMANDA se face pe site sau prin e-mail. După plasarea comenzii vă vom anunța când pleacă comanda de la noi și când va ajunge la destinație.

PRETUL PRODUSELOR sunt cele afișate pe site și sunt exprimate în Ron. Nu există alte taxe ascunse.

LIVRAREA PRODUSELOR se face în sistemul door-to-door prin curierat rapid sau prin predare personală de la sediul firmei noastre. Taxa de curierat este de 20 de Ron pentru cantități până în 2 kg, apoi se adaugă 1 Ron pentru fiecare kg în plus.

Livrările sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 500,00 de lei.

PLATA

Plata la livrare – va trebui să efectuezi plata curierului în momentul recepționării coletului.

Plata cu cardul se poate realiza cu carduri de credit/debit prin sistemul 3D secure elaborat de serviciul MobilPay. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate de la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D secure asigură în primul rând că nici o informative legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe anumite servere. Aceste date sunt direct introduse în sistemele Visa și Mastercard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa și Mastercard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard

GARANTII

Îți vom returna banii prin transfer bancar, așa că te rugăm să ne transmiți un număr de cont valid și numele titularului pe adresa de email contact@luna-truffles.com

Pentru cei care fac comandă dar refuză să o ridice fără nici o explicație, ne rezervăm dreptul de a refuza o nouă comandă.

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare produse sau servicii, încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte sau la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță.

Conform Ordonanței nr. 34/2014 consumatorul este răspunzător pentru achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

CONFIDENTIALITATE

Premium Taste CMN SRL va asigura confidențialitatea informațiilor pe care dumneavoastră le furnizați, indiferent de natura acestora. Dezvăluirea acestor informații se poate face doar în temeiul legislației în vigoare. În acest sens vă rugăm să parcurgeți rubrica Politica de Confidențialitate și Cookies.

Clientul nu va face declarații publice, promovare, comunicate de presă sau alte acțiuni de dezvăluire către terți, cu privire la comandă efectuată, fără acordul Premium Taste CMN S.R.L.

Premium Taste CMN S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Regulamentul 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate și Cookies, cu referire la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal.

RAMBURSAREA SUMELOR se face în contul bancar indicat de client, în cel mult 5 zile lucrătoare calendaristice de la primirea produselor în ambalajul lor original, nedesfăcut și fără urme de deteriorare.

Returul produselor se efectuează doar în urma analizării documentelor justificative (poze, e-mail, apel telefonic) trimise de dumneavoastră, documente ce trebuie să releve motivația returnării produsului/produselor. 

Pentru orice neclarități sau detalii cu privire la returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați la contact@luna-truffles.com.