POVESTEA
LUNA'S PREMIUM TRUFFLES

Povestea noastră

Luna's Premium Truffles

În liniștea pădurii cresc trufele, la câțiva zeci de centrimetri sub pământ, într-o relație perfectă cu ritmurile naturii. Fiecare trufă reprezintă rodul muncii trufarului și al câinilor, cei care capătă pentru ore bune de căutare rolul unor magicieni. Viața trufelor este într-o simbioză perfectă cu cea a copacului în jurul căruia crește, făcând un schimb de minerale și apă cu acesta, ajutându-se astfel reciproc. De asemenea, trufele ajută copacul să extragă anumite minerale din pământ și copacul îi furnizează trufei apa de care are nevoie pentru a crește.

Legătura noatră cu trufele s-a creat în urmă cu unsprezece ani și de-a lungul timpului am învățat să le descoperim și să le iubim, acum fiind parte din viața noastră.

Trufarii vechi si cu experienţă ştiu că Luna, satelitul natural al pământului, joacă un rol important în ciclul de creştere şi dezvoltare al trufelor. Luna plină ajută trufele să crească şi noi mergem deseori la recoltarea trufelor ţinând cont de acest aspect. De altfel, un membru al echipei noastre, cățelușa Luna, a inspirat numele brandului, Luna’s Premium Truffles.

Portofoliul nostru de produse conține trufe proaspete (trufa neagră Tuber aestivum, trufa neagră Tuber uncinatum, trufa albă Tuber magnatum pico, trufa albă Tuber bianchetto), patru sortimente de uleiuri de măsline aromatizate cu trufe albe și negre, un sortiment de ulei de măsline bio de cea mai bună calitate si răzătoare de trufe.

Toate produsele noastre sunt realizate manual și cu deosebit respect pentru habitatul natural al pădurii, culegând doar trufele coapte. Ne considerăm niște umbre ale copacilor, încercând să nu tulburăm viața pădurii și să îi respectăm ritmurile naturale.

Cei trei câini pe care îi avem (Luna, Maia și Cora), specializați în căutarea trufelor, sunt ajutoarele noastre de nădejde, devenind membri ai familiei.

Vă invităm să ne cunoaștem și să consumați cu drag și încredere produsele manufacturate de Luna’s Premium Truffles!